Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Μεταμορφώνεται από τη φυσική του κατάσταση σε ισχυρά φίλτρα που ανορθώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα. Η συνεχιζόμενη έρευνα και οι τεχνολογικές εξελίξεις επέτρεψαν στη Συλλογή Skin Caviar να εξελιχθεί από τότε που δημιουργήθηκε και να προσφέρει εξαιρετική ανόρθωση και σύσφιξη σε συνδυασμό με κορυφαία απόδοση και υπέροχη υφή.

Ιδιαίτερα ευαίσθητες και απαιτητικές μέθοδοι εξαγωγής, απόσταξης, φυγοκέντρισης και ανάμειξης έχουν ως αποτέλεσμα μια τολμηρή ερμηνεία της επιστήμης και της τέχνης.

Ύστερα από 30 χρόνια, η Συλλογή Skin Caviar εξακολουθεί να μας εκπλήσσει. Το 2016, μετά από το πρωτοποριακό Εκχύλισμα Χαβιαριού, η La Prairie δημιούργησε το Νερό Χαβιαριού. Είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ εκλεπτυσμένης διαδικασίας απόσταξης, κατά την οποία χρησιμοποιείται η ίδια η ουσία του χαβιαριού για ένα ισχυρό αποτέλεσμα ενισχυμένης Εμπειρίας Skin Caviar. Η καινοτομία της La Prairie στο χαβιάρι – με το Caviar Absolute – παράγεται με μία δυναμική διαδικασία που αιχμαλωτίζει τα θρεπτικά στοιχεία του χαβιαριού που μέχρι τώρα δεν είχαν απομονωθεί και τα συνδυάζει ώστε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τη δύναμή τους.

Σήμερα, μια νέα εποχή στην επιστήμη του χαβιαριού έρχεται με το Caviar Premier. Η ισχύς του Caviar Premier οφείλεται στα πλούσια συστατικά του. Οι πρωτοποριακές επιστημονικές μέθοδοι της La Prairie, ενίσχυσαν το φυσικό Εκχύλισμα από Χαβιάρι με βιοτεχνολογικές μορφές του χαβιαριού που μέχρι σήμερα ήταν αδύνατο να απομονωθούν. Για πρώτη φορά σπάνε τα όρια ώστε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις δυνατότητες που διαθέτει το χαβιάρι. Το ισχυρό αποτέλεσμα είναι το Caviar Premier. Με κάθε δημιουργική εκδοχή του χαβιαριού, η αναζήτηση της La Prairie για διαχρονική ομορφιά μετατρέπεται σε υπόσχεση.

Η Συλλογή Skin Caviar είναι το απόγειο της επιστήμης και της πολυτέλειας. Όλα τα προϊόντα στη Συλλογή εμπλουτίζονται με τα οφέλη του χαβιαριού και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie που χρησιμοποιεί εξελιγμένη βιοτεχνολογική έρευνα για να αναζωογονήσει και να αποκαταστήσει τα επίπεδα ενέργειας στα ίδια τα κύτταρα όπου γεννιέται η ομορφιά. Η τελετουργία περιποίησης Skin Caviar αποτελεί μία απόλαυση για την επιδερμίδα και βελτιώνει αισθητά την εμφάνιση της ελαστικότητας και του τόνου. Η επιδερμίδα ανορθώνεται και συσφίγγεται.

 

Διαβάστε περισσότερα