ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

Η αναζήτηση για την ανάκτηση του χρόνου δεν αφορά μόνο το να προσθέσουμε χρόνια στη ζωή μας αλλά να προσθέσουμε ζωή στα χρόνια μας!

Στις αρχαίες όχθες της λίμνης Leman στην Ελβετία, ιδρύθηκε η Κλινική La Prairie με έναν μοναδικό σκοπό: να ανοίξει το δρόμο για την κατάκτηση και την επαναφορά της νεότητας και της αναζωογόνησης. Ο Dr Paul Niehans, λαμπρός απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, ήταν πεπεισμένος ότι η επιστήμη ήταν το κλειδί που μπορούσε να ξεκλειδώσει τα μυστικά της αιώνιας νεότητας. Μετά από χρόνια έρευνας, ο Dr Niehans έκανε μια σημαντική ανακάλυψη το 1931 στην Κλινική La Prairie, αναπτύσσοντας την κυτταρική θεραπεία – με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η προσέγγισή του ήταν παράτολμη αλλά και αποτελεσματική. Τα νέα άρχισαν να διαδίδονται διακριτικά στην ελίτ της κοινωνίας, προσελκύοντας καλλιτέχνες, μέλη βασιλικών οικογενειών και παγκόσμιους ηγέτες, στην εξειδικευμένη κλινική. Η Κλινική La Prairie έγινε σύντομα ένα καταφύγιο αναζωογόνησης — ένα μέρος όπου ο χρόνος σταματά.

Η ίδια τόλμη χαρακτηρίζει τη La Prairie από τη στιγμή της δημιουργίας της. Αντλώντας έμπνευση από την κλινική, η La Prairie δημιούργησε το αποκλειστικό της Κυτταρικό Σύμπλεγμα. Βασισμένο στην επιστήμη της κυτταρικής θεραπείας, το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό που βρίσκεται στην καρδιά της La Prairie. Συνεχίζοντας να αναπτύσσει πρωτοποριακές, κορυφαίες συνθέσεις με τη χρήση των πιο πολύτιμων, πολυτελών συστατικών – πολύτιμο χαβιάρι, σπάνια πλατίνα και πολυτελή χρυσό – η La Prairie έχει αναγάγει την επιστήμη σε τέχνη.

Ο κόσμος της La Prairie διακρινόταν πάντα από τέχνη και καινοτόμες επιστημονικές ανακαλύψεις, από υψηλή αισθητική και καλαίσθητη ακρίβεια. Αυτό ακριβώς το πάθος για υπέρβαση των ορίων της φαντασίας έχει δημιουργήσει τον άρρηκτο δεσμό της La Prairie με την τέχνη, από την ίδρυσή της. Στη La Prairie, η τέχνη είναι κάτι παραπάνω από έμπνευση. Είναι νοοτροπία.

Η La Prairie συνεχίζει να εφαρμόζει αυτή την παράδοση τέχνης και πρωτοποριακής υπεροχής, συνδυάζοντας ελβετική ακρίβεια, επιστημονική καινοτομία, εξαιρετικά συστατικά και μια ξεχωριστή, μαγική εμπειρία που βασίζεται στην αποτελεσματικότητα και την καλαισθησία. Η αναζήτηση της La Prairie έχει μετατραπεί σε υπόσχεση – την υπόσχεση του χρόνου.

ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ

Το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα αποτελεί την επιστημονική σφραγίδα αντιγήρανσης και αναζωογόνησης της La Prairie. Ένα καλά προστατευμένο μυστικό, για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, αυτή η επιστημονική αποκλειστικότητα βρίσκεται στην καρδιά σχεδόν κάθε προϊόντος περιποίησης της επιδερμίδας της La Prairie, από την ίδρυση της εταιρείας το 1978– και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην αναζήτηση της La Prairie για τη διαχρονική ομορφιά.

Δίνει νέα ζωή και ενέργεια στα ίδια τα κύτταρα όπου γεννιέται η ομορφιά, ενισχύοντας τη φυσική διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας.

Το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα είναι τόσο εκπληκτικό, που η La Prairie κάνει υπερβάσεις για να το προστατεύσει. Εκτός από την κατοχύρωση, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, της σύνθεσής του, η La Prairie χρησιμοποιεί τρία διαφορετικά εργαστήρια, για να διασφαλίσει ότι το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα θα παραμείνει μυστικό, ένα για τη διαδικασία ζύμωσης του πρωτογενούς συστατικού, ένα για τη διαδικασία ζύμωσης των μικροοργανισμών και ένα τρίτο στο οποίο αναμιγνύονται μαζί, τα διάφορα συστατικά. Κανένας τεχνικός ή χημικός δεν γνωρίζει την ακριβή συνταγή, το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα αποτελεί ένα πραγματικό μυστήριο. Οι δυνατότητές του είναι πραγματικά απεριόριστες.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Η La Prairie έχει αυθεντική ελβετική καταγωγή. Η ηρεμία, η γαλήνη και τα αρμονικά χρώματα του ουρανού, της πέτρας και του νερού της Ελβετίας, έχουν αιχμαλωτίσει τη φαντασία πολλών γενεών καλλιτεχνών, καθιστώντας την, αστείρευτη πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης. Προσφέροντας την πιο πολυτελή, καινοτόμο και υψηλής ποιότητας περιποίηση της επιδερμίδας στον κόσμο, η La Prairie, αντιπροσωπεύει την αληθινή φύση της ελβετικής ποιότητας: ακρίβεια, αγνότητα και δεξιοτεχνία.

Όπως ακριβώς ο κόσμος της τέχνης συγκεντρώνει από τη διεθνή καλλιτεχνική κοινότητα πρόσωπα που ασκούν επιρροή, τα οποία επιδιώκουν να διευρύνουν τα όρια του δυνατού, η La Prairie εκφράζει το ίδιο πρωτοποριακό, τολμηρό πνεύμα στις καινοτομίες της.

Χρησιμοποιώντας ευγενή, πολύτιμα συστατικά, η La Prairie ξεπερνά συνεχώς τα όρια της πολυτέλειας. Πέρα από την ομορφιά, πέρα από την επιστήμη, η La Prairie τροφοδοτείται από την τέχνη. Από την ενδελεχή έρευνα που οδηγεί στις επιστημονικές ανακαλύψεις έως τις πολυτελείς συνθέσεις που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις, από τη συσκευασία που είναι σχεδιασμένη με απόλυτη ακρίβεια και μοιάζει με κόσμημα έως την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση μέσω της προσωπικής επαφής, η La Prairie είναι τέχνη και δημιουργεί τέχνη.

PLATINUM RARE

ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ

SKIN CAVIAR

ΑΝΟΡΘΩΣΗ & ΣΥΣΦΙΞΗ

WHITE CAVIAR

ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ & ΣΥΣΦΙΞΗ

RADIANCE

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΤΕΛΕΙΑ ΟΨΗ

ANTI-AGING

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

SWISS ICE CRYSTAL

ΑΜΥΝΑ & ΕΝΙΣΧΥΣΗ